BESTUUR

Het bestuur bestaat op dit moment uit:

Joke Kraakman, voorzitter

VOORZITTER

Joke Kraakman

Woon sinds 2013 met veel plezier in Grijpskerk. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in het onderwijs, kinderopvang, maatschappelijk werk en de geandicapte zorg. Ik ben gepensioneerd en doe de studie Master Social Work. Verder heb ik een passie voor dansen, bridgen en papier.

Roelof Bosma

SECRETARIS

Roelof Bosma

Woon sinds 1983 in Grijpskerk met plezier. Gewerkt bij gemeenten in sociaal domein en als raadsgriffier. Was 12 jaar raadslid van de vm. gem. Zuidhorn. Ook actief in het provinciaal bestuur Humanistisch Verbond. Nu gepensioneerd. Lezen (geschiedenis), sport (wandelen en hardlopen) vind ik leuk.

Bé Pelster

PENNINGMEESTER

Bé Pelster

In 1980 naar Grijpskerk gekomen. Na 40 jaar voel ik me ‘Grijpskerker’. Vaak heb ik me bestuurlijk ingezet: zwembad, school en kerk.  Was jarenlang financieel manager bij Wold & Waard. Nu ben ik met pensioen en geniet van tuinieren, lezen, filmen, fotografie, hardlopen en LAW wandelen.

 

Gea Bijleveld

BESTUURSLID ALG.

Gea Bijleveld

Als geboren en getogen Grijpskerker werk ik als bouwkundige bij een ingenieursbureau. Het is mijn taak om eenheid te creëren, gezamenlijk de verantwoordelijkheden op te pakken en verbinding te maken met de andere teams; dezelfde doelen die de dorpscoöperatie ook heeft. ‘Niet ieder voor zich, maar samen’.

Avelien Willekes

BESTUURSLID ALG.

Avelien Willekes

Reeds lange tijd woon ik met veel plezier in het buitengebied van Grijpskerk. Ik heb als fysiotherapeut altijd met mensen gewerkt. Omdat ik ook betrokken ben bij het dorpsloket, is overleg over e.e.a. erg gemakkelijk. Werken en leven met aandacht voor je medemens is belangrijk voor mij.

Marianne Wimmers

BESTUURSLID ALG.

Marianne Wimmers

Zo'n 15 jaar geleden kwam ik hier in Grijpskerk wonen. Altijd spannend een verhuizing. Grijpskerk bleek gelukkig een warm en gastvrij dorp. Heb altijd met mensen gewerkt als docent en als humanistisch raadsvrouw. Ik vind het fijn om nu weer samen met anderen iets te doen in en voor Grijpskerk.

Wanneer u het leuk vindt eens een bestuursvergadering mee te maken, dan ben u van harte welkom. U kunt zich opgeven op deze contactpagina. Daar kunt u ook terecht voor andere vragen of opmerkingen.

Grijpskerk Verbonden