DORPSLOKET

logo Dorpsloket

Uw Vraag, ons Aanbod

Heeft u een vraag, zoekt U hulp? Wilt u zich inzetten als vrijwilliger door bijvoorbeeld klussen te doen of hulp te bieden aan dorpsbewoners? Dan bent U hier aan het goede loket . Wij zijn er voor jong & oud  en voor alle inwoners van Grijpskerk en omliggende dorpen.
Dorpsloket Voor Elkaar is de plek om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Waar vraag en aanbod bij elkaar komen.
Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar  helpen – waarbij de regie altijd bij de persoon zelf blijft -, elkaar ontmoeten en gezamenlijke activiteiten ondernemen.

Een handje extra

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen gezellig een uitje maken of sportief bezig zijn met een maatje. Eenmalig of voor langere tijd. Er zijn in Grijpskerk en omstreken veel mensen die iets voor een ander willen doen.
Wij beschikken over een vele vrijwilligers die u graag willen helpen.

Ook voor een zorgvraag kunt U bij ons terecht.
Zelf verlenen we geen zorg; we zijn er speciaal om U verder te helpen. Nadat we samen met U duidelijk hebben welke hulp U nodig heeft proberen wij zo snel mogelijk deze hulp te regelen.  Wij werken daarvoor  samen met professionele organisaties . Zie ook pagina SAMENWERKING Wij nemen contact met hen op en zij zullen U benaderen voor een afspraak.

Op iedere vraag is misschien niet direct een pasklaar antwoord te geven. Wij zorgen er echter voor dat  U die op een later moment krijgt. Wij staan open voor uw vragen, opmerkingen en ideeën

Waar en Wanneer

We zijn aanwezig op werkdagen tussen 10 -12 uur . We zitten voorin de bibliotheek in de Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1, Grijpskerk. We vinden het plezierig als u ons daar komt bezoeken.
Maar bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn  tussen 10-12 uur(behalve het weekend)  telefonisch bereikbaar op nummer 06 16 39 93 67. Buiten aanwezigheidsuren kunt u de voicemail inspreken.
Of een email sturen: zie CONTACT

 

Grijpskerk Verbonden