ETEN MET DE LEDEN

Aan de leden van de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden

Beste lid/leden,

Graag nodigen we u uit voor een gezamenlijke lunch of diner. Aan de maaltijd zijn geen kosten verbonden. De drankjes zijn voor eigen rekening.

vrolijke obersHet bestuur van de dorpscoöperatie wil graag goed op de hoogte zijn van wat er onder de leden leeft. Wat vinden de leden belangrijk en wat daarvan kunnen we als dorpscoöperatie oppakken? Denk hierbij aan zaken als duurzaamheid, energie of inrichting van bijvoorbeeld een dorpshuiskamer of dorpscafé. Veel mensen hebben wel ideeën, maar houden er niet van om hierover te vergaderen. Tijdens een goed gesprek aan tafel kunnen we in ontspannen sfeer van alles bespreken wat we belangrijk vinden voor Grijpskerk en voor Kommerzijl, Lauwerzijl, Niezijl, Pieterzijl en Visvliet.

Wilt u graag met de bestuursleden van de dorpscoöperatie in gesprek of vindt u het gewoon gezellig om dorpsgenoten te ontmoeten, dan bent u van harte welkom op een van de onderstaande data. U kunt kiezen tussen de volgende mogelijkheden:

  • Woensdagavond 21 februari, 18.00 uur: Stamppot buffet in De Nieuwe Wierde.
  • Vrijdagavond 9 maart, 18.00 uur: Hollandse maaltijd in De Nieuwe Wierde.
  • Zaterdagmiddag 7 april, 12.30 uur: Lunch bij bakker Jager.
  • Zaterdagavond 21 april, 18.00 uur: Bami/Nassi buffet in De Nieuwe Wierde

Alle plaatsen zijn bezet. U kunt zich niet meer aanmelden.

Per keer kunnen er maximaal 50 personen deelnemen aan een maaltijd. De uitnodiging is bedoeld voor leden van 18 jaar en ouder. De inschrijving gaat op volgorde datum van binnenkomst. Mochten meer mensen zich aanmelden voor de maaltijden dan er plaatsen zijn, dan wordt er nog een extra maaltijd gepland. U kunt zich tot 10 februari op verschillende manieren aanmelden. Uiterlijk een week voorafgaande aan de door u gekozen maaltijd ontvangt u een bevestiging.

  • U kunt zich aanmelden via het onderstaand formulier.
  • De leden waarvan een e-mailadres bekend is, ontvangen ook een uitnodiging via de mail met daarin een link naar de website.

Wij ontmoeten u graag tijdens één van de maaltijden.

Met vriendelijke groet,
De werkgroep Eten Met De Leden

 

Grijpskerk Verbonden