Opening 60+ Café

04okt2021

Opening van het 60+Café; het café voor de jongere, actieve ouderen.

Vanaf 14.00

De Nieuwe Wierde

Burmanniastraat 1, Grijpskerk

Geen

Groep Eigenwaardig Oud

jongere ouderenHeb je ook het gevoel dat je graag weer anderen wil ontmoeten en gezamenlijk iets ondernemen? Dan is het 60+ café misschien iets voor jou. In het café combineren we gezelligheid met activiteit. Je kunt binnen lopen voor een kopje koffie of thee, maar er is ook altijd iets te doen.

Het 60+ café is een plek voor mensen die niet meer deelnemen aan het reguliere werkproces, maar wel graag actief zijn. Het café is iedere maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur open en vindt plaats in  ‘De Kwelder’ onderdeel van het MFC, Burmanniastraat 1, te Grijpskerk. Binnen lopen kan vanaf 14.00 uur. Rond 14.45 uur start de activiteit.

Als je zin hebt, kan je dan meedoen, maar dat is niet verplicht. Je kunt in het 60+ café iets halen, maar ook iets brengen. Heb je een idee, maar heb je hulp nodig bij het realiseren ervan, dan kan de organisatie je hierbij helpen.

Op maandag 4 oktober willen we met het 60+ café van start gaan. Iedereen is van harte welkom. Uiteraard worden de Coronamaatregelen in acht genomen.
Meer informatie: www.grijpskerkverbonden.nl/60plus                                 

Terug naar evenementenoverzicht

Grijpskerk Verbonden