Heel Grijpskerk Bakt!

Jongetje aan het bakken

Inmiddels zijn we een jaar zoet met Corona. We moeten nog even volhouden met elkaar maar er zijn ook lichtpuntjes. Om onze schouders er nog even onder te zetten, maar ook om te vieren dat het voorjaar in zicht is en we hopelijk een mooie zomer tegemoet gaan, willen wij met heel Grijpskerk gaan bakken.

Wat is het idee: Jij bakt een mooie taart, een cake, (of iets anders dat uit de oven komt). Je kent vast wel iemand voor wie je iets leuks/lekkers wilt bakken. Je kunt denken aan iemand die je lange tijd niet hebt gezien, iemand die het in het afgelopen jaar zwaar heeft gehad, iemand die je zomaar wilt verrassen, etc.
Wanneer je je bij ons aanmeldt, dan zorgt de dorpscoöperatie er voor dat je een leuke taartdoos krijgt, waar je jouw baksel in kunt doen. Je bezorgt het persoonlijk bij degene die je hebt uitgekozen.
Stuur ons een foto van wat je hebt gebakken  De leukste, mooiste en/of origineelste krijgt een prijsje en natuurlijk….eeuwige roem.
Wanneer: omdat dit jaar opnieuw Bevrijdingsdag niet gevierd kan worden, hebben we woensdag 5 mei uitgekozen als dag van “taartuitdeling” . Lijkt het je leuk om mee te doen, meld het ons dan uiterlijk donderdag 29 april weten via dorpsloket@grijpskerkverbonden.nl of tel. 06-16399367.

Grijpskerk Verbonden