Start Zondagmiddag Inloop

Je hebt wel eens van die zondagen dat je graag iemand wilt spreken, even een kopje koffie of thee drinken met iemand, of zomaar er even uit.

Diverse inwoners van Grijpskerk en omstreken hebben bij de Dorpscoöperatie aangegeven dat zij behoefte hebben aan een activiteit op de zondagmiddag. Om die reden start de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden in samenwerking met de NNCZ in de Nieuwe Wierde een zondagmiddag inloop. De dorpsbewoners kunnen vanaf 12 augustus elke zondagmiddag binnenlopen voor een kopje koffie of thee of een ander drankje. “Alles mag – maar niets moet”. De “binnenlopers” bepalen zelf hoe de inloop er uit gaat zien.

Op 12 augustus is het de eerste keer dat de zondagmiddag inloop plaats gaat vinden. Uiteraard wordt deze eerste keer feestelijk aangekleed. De eerste zondag zijn ook alle vrijwilligers aanwezig die bij toerbeurt bij de zondagmiddag inloop de mensen ontvangen.
Bent u nieuwsgierig naar deze nieuwe activiteit in Grijpskerk, dan bent u aankomende zondag 12 augustus tussen 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom in ontmoetingsruimte van De Nieuwe Wierde.

 

Grijpskerk Verbonden